Eelmises postituses oli juttu kohvi ekstraheerimisest ja üks tähtsamatest faktorites, mis mõjutab kohvi eksraheerimist on jahvatusaste ja selle ühtsus.
Jahvatusaste
Mis on kohvi saladus?
Meile on väga meeldiv, et meie klientidel üle kogu Eesti on võimalus teha tellimusi otse kodust ja saada teatud kuupäevaks kätte kvaliteetset värskelt röstitud kohvi.
Mis on "extraho"?
Kallid kohvijoojad, selles postituses tuleb juttu kohvi keetmisajast ja kohvi ekstraheerimisest (ekstraktsioonist).
Mis vahe on araabikal ja robustal?
Mis vahe on kahe kõige levinumal kohvioa sordil: araabikal ja robustal.
Mis on kohvi "happelisus"?
Ma olen kindel, et paljudel teist on tekkinud küsimusi nagu "Miks just veini hapukus?" ja "Kust tuleb greibi hapukus kohvis?". Hiljuti sattusime artikli peale, mis kirjeldas erinevate happelisuste mõju kohvi maitsele. Arvasime, et see võib teie jaoks olla huvitav ning tõkisime selle artikli ka eesti keelde.
Ilusat lugemist
Kuidas valmistada kohvi Aeropressiga?
Aeropressiga valmistatud kohvi on rikkalikum, kui tavalisest kohvikeetjast tilkuv kohv, kuid siiski on pehmem kui espresso.
Kuidas Õigesti valmistada kohvi presskannus ?
Presskannu kohv on üks kergematest ja mugavamatest kohvi valmistamise viisidest. Presskann võib leiduda pea igas kodus. French press abil saate valmistada maitserikast ja aromaatset jooki.
Kus ja milles hoida kohvi?
Kuidas õigesti hoida ja säilitada kohvi? Mille sees? Kus? Mis temperatuuril? Need küsimused ei anna rahu paljudele kohvi hindajatele üle kogu maailma. Iga üks meist tahab, et kohvi jääks võimalikult kauaks oma tippvormi.Vastuseid otsides me pöördume raamatute poole, foorumite, küsime nõu tuttavatelt ,ja kui veab, siis küsime ka kohvi ekspertitelt nõu. Kahjuksinformatsioon, mida võime saada, võib olla tegelikusele vastupidine ja jäetakse palju ruumi oletamisele.Selles blogis üritame saada „i” tähele punkti peale. Pärast suure hulga informatsiooni analüüsimist, mille saime enamasti internetis in..