E-R: 9:00-17:00

Järgmine röst: 24.10

Helista meile:  +372 5344 2264

Ventus kohvi röstikoda

Vormista tellimus
Ostukorv
00€

Ostukorv

Hapu kohv? Milline see on?

Blogi avaldas Dima kohviröstija
Lisatud 31 Aug 2018

Hapu kohv? Milline näeb? Kohv - vaata eelkõige troopilises kliimas kasvav mari. Nagu kõigile troopilistele viljadele kohta araabikale omane hapukas maitse. Mida kõrgemal kohv kasvab, seda suurem on hapukuse intensiivsus. Kogu maailmas hinnatakse kõrgemal mägedes kasvavat kohvi kõige Enam lihtsalt hapukuse tõttu.Tuleb välja, et hapu kohv on parem, kui hapuka maitseta kohv? Ei. Parim on kohv, mis Teile kõige enam meeldib. Kuid lihtsalt hapukus muudab maitset rikkamaks, eredamaks ja värskemaks. Lihtsalt hapukuse liigi järgi eristame ühte tüüpi araabikat teisest. Hapukust on kolme liiki: ..

Tags

Kohvisorte valikus rohkem kui tähestikus tõhti

Blogi avaldas Dima kohviröstija
Lisatud 28 Nov 2017

Kohvi aroom… Just sellest algab meie tutvumine selle suurepärase joogiga. Ahvatlev, tugev, peadpööritavalt magus, kergesti äratuntav ja veidi erinev iga sordi puhul (vt meie artiklit "Kohvisordid – igaüks oma kohale") — see on kohvi aroom, just niisugune, millega me oleme harjunud.

Tags

Öko,nagu ka orgaaniline – milles on vahe?

Blogi avaldas Dima kohviröstija
Lisatud 28 Nov 2017

Kohvi aroom… Just sellest algab meie tutvumine selle suurepärase joogiga. Ahvatlev, tugev, peadpööritavalt magus, kergesti äratuntav ja veidi erinev iga sordi puhul (vt meie artiklit "Kohvisordid – igaüks oma kohale") — see on kohvi aroom, just niisugune, millega me oleme harjunud.

Tags

Jahvatusaste

Blogi avaldas Dima kohviröstija
Lisatud 26 Mar 2017

Eelmises postituses oli juttu kohvi ekstraheerimisest ja üks tähtsamatest faktorites, mis mõjutab kohvi eksraheerimist on jahvatusaste ja selle ühtsus.