E-R: 12:00-15:00

Järgmine röst: 12.11

Helista meile:  +372 559 312 88

Ventus kohvi röstikoda

Vormista tellimus
Ostukorv
00€

Ostukorv

KOHVI VALMISTAMISE VIISID (100% araabika baasil)

Posted by kohviröstija
On 16.09.2025

100% araabika kohv on tuntud oma rikkaliku aroomi, pehme happesuse
ja tasakaalustatud maitse poolest. See sobib suurepäraselt
erinevate valmistusmeetodite jaoks — oluline on arvestada
jahvatusastme, koguse ja valmistamisviisi eripäradega. Selles
artiklis vaatleme populaarseid kohvivalmistamise viise ja kuidas
neist igaüks toob esile araabika parimad omadused.

Mis vahe on araabikal ja robustal?

Posted by kohviröstija
On 26.03.2017

Mis vahe on kahe kõige levinumal kohvioa sordil: araabikal ja robustal.

Kuidas Õigesti valmistada kohvi presskannus ?

Posted by kohviröstija
On 26.03.2017

Presskannu kohv on üks kergematest ja mugavamatest kohvi valmistamise viisidest. Presskann võib leiduda pea igas kodus. French press abil saate valmistada maitserikast ja aromaatset jooki.

Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)