El Salvador
8.15€
15.95€
29.50€
Ostukorv on tühi!
* Kõiki väärtusi arvestatakse tinglikult
Type: Arabica
Region: El Salvador
Process: Washed
SCA score: 84.5
Juba mõni hetk hiljem tuleb esile magus,just-kui värsket virsikut ja troopilisi puuvilju meenutav maitse, õrn hapukus eristab seda sorti teistest oma täidlase maitsega.
See sort kasvab Santa-Ana nõlval Consepcion de Atako ja Apaneka vahel Salvadoris, San Carlose farmil. Farmi juhatab Carlos Mendez ja tema perekond.
Kui Roya,samuti tuntud kui "Kohvi Rooste" (tõsine haigus mis nakatab kohvi puid ja võib kahandada kohvi kasvandust) alles hakkas levima saabus Carlos Kolumbiasse,et saada rohkem informatsiooni haigusega võitlemiseks. Seal ta avastas uued sordid ja leidis mis kõrgusel peab kohvi-puu kasvama, selleks et saak oleks parem. See avastus aitas Carlosel säilitada nüüd juba 75 aastat vana pere äri,mille Carlos oli pärinud oma isalt. Isa omalt poolt õpetas Carlosel hoolt kandma kasvanduse eest niimoodi,et saada midagi sellist mida Carlose isa nimetas; "Parimaks kohviks El Salvadoris".
Erilist edu saavutas farm aastal 2010,kui kohvi sai 14'nda koha El Salvador Cup of Exellence-võistlus mis määrab kohvi kvaliteedi astet,tehes selgeks parimaid sorte terves riigis.
Aroom annab hõngu šokolaadi,karamelli ja rosina nootidest. Esimese lonksuga on juba tunda meeldivat värsket kreeka pähkli-ja mandli maitset.
* Kõiki väärtusi arvestatakse tinglikult
Type: Arabica
Region: El Salvador
Process: Washed
SCA score: 84.5
Juba mõni hetk hiljem tuleb esile magus,just-kui värsket virsikut ja troopilisi puuvilju meenutav maitse, õrn hapukus eristab seda sorti teistest oma täidlase maitsega.
See sort kasvab Santa-Ana nõlval Consepcion de Atako ja Apaneka vahel Salvadoris, San Carlose farmil. Farmi juhatab Carlos Mendez ja tema perekond.
Kui Roya,samuti tuntud kui "Kohvi Rooste" (tõsine haigus mis nakatab kohvi puid ja võib kahandada kohvi kasvandust) alles hakkas levima saabus Carlos Kolumbiasse,et saada rohkem informatsiooni haigusega võitlemiseks. Seal ta avastas uued sordid ja leidis mis kõrgusel peab kohvi-puu kasvama, selleks et saak oleks parem. See avastus aitas Carlosel säilitada nüüd juba 75 aastat vana pere äri,mille Carlos oli pärinud oma isalt. Isa omalt poolt õpetas Carlosel hoolt kandma kasvanduse eest niimoodi,et saada midagi sellist mida Carlose isa nimetas; "Parimaks kohviks El Salvadoris".
Erilist edu saavutas farm aastal 2010,kui kohvi sai 14'nda koha El Salvador Cup of Exellence-võistlus mis määrab kohvi kvaliteedi astet,tehes selgeks parimaid sorte terves riigis.