E-R: 9:00-17:00

Järgmine röst: 17.12

Helista meile:  +372 5344 2264

Ventus kohvi röstikoda

Vormista tellimus
Ostukorv
00€

Ostukorv

Decaf Colombia Swiss Water

7€
13€
25€
Decaf Colombia  Swiss Water
40
Hapukus
50
Külluslikkus
40
Mõrusus
60
Maitse tugevus

* Kõiki väärtusi arvestatakse tinglikult

 
Valmistamisviis
Röstimise tase
Keskmine röst
Kohaletoimetamine
Tellides 35€ eest on kohaletoimetamine tasuta.
Seda kohvi röstime tarne päeval! Kui Teile ei peaks see sort maitsma – saadame teile tasuta mistahes muu sordi või tagastame Teile raha!

Kofeiinivaba kohv sobib suurepäraselt nii espresso valmistamiseks kui ka mistahes muul viisil kohvi tegemiseks.


Kui sul tuleb õhtul isu maitsva,aromaatilise ja värskelt röstitud kohvi järgi,siis proovi kindlasti meie uut sorti; Swiss Water Columbia Decafé(kofeiini vaba kohvi)! See on väga omapärane kohvi mis on töödeldud 100% naturaalselt kofeiinivabaks..

Neile, kellele kofeiin ei sobi, (noorte emale või lapseootel) on leiutatud kofeiinivaba kohv. Siiski tasub kofeiinitundlikel inimestel ka niisuguse kohviga ettevaatlik olla, kuna kofeiinivaba kohv ei ole tegelikult kofeiinist täiesti vaba. Euroopa Liidu regulatsioonide kohaselt võib kofeiinivaba kohv sisaldada kofeiini kuni 0,3%.


Me kasutame Kolumbiast pärit kohviube, millest eemaldatakse kofeiin, kasutades selleks Šveitsis välja töötatud kohvist kofeiini keemiavaba eemaldamise kõige kaasaegsemat meetodit „Swiss Water Process“. Nimetatud meetodit rakendades eemaldatakse kohvist 99,9 % seal sisalduvast kofeiinist, säilitades seejuures kõik joogile omased maitseomadused.


Kohvist kofeiini eemaldamise meetodi „Swiss Water Process“ kirjeldus.

Mida kujutab endast „Swiss Water Process“ ehk kohvist kofeiini eemaldamise „veepõhine“ protsess?


Tavaliselt kasutatakse kohvist kofeiini eemaldamiseks selliseid keemilisi lahusteid nagu metüleenkloriid või etüülatsetaat, mis väljutavad rohelistest kohviubadest seal sisalduva kofeiini. Šveitsi ettevõte Swiss Water Decaffeinated Coffee Company töötas 1979. aastal välja uue ja ökoloogilisema „veepõhise“ meetodi kofeiini eemaldamiseks kohviubadest ja patenteeris selle nimetuse Swiss Water all. Nimetatud meetod annab võimaluse „pehmelt“ eemaldada 99,9 % kohviubades sisalduvast kofeiinist. Ka võimaldab kofeiinivaba kohvi tootmise selline viis säilitada kohviubade päritolule ja maitsele iseloomulikud omadused. Naturaalse kofeiinivaba kohvi tootmise kogu protsess põhineb kofeiini eemaldamisel rohelisest kohvist, kasutades selleks vett.


Etapp 1.


Protsessi esimeses etapis pannake rohelised kohvioad niinimetatud rohelise kohvi ekstrakti (Green Coffee Extract, GCE) sisse, mille puhul on tegemist veega, mis on küllastunud selles lahustuvatest, kuid kofeiini enam mittesisaldavatest rohelise kohvi komponentidest. Sattudes sellistesse tingimustesse, hakkab kofeiin kohviubadest välja tungima, et tasakaalustada oma kogus teda ümbritseva lahusega.


Etapp 2.


Pärast esimese etapi lõppemist võetakse kohv välja ja pestakse läbi. Seejärel aetakse Green Coffee Extract (GCE) lahus, mis (tuletagem veelkord meelde) sisaldab nüüd kofeiini, läbi spetsiaalse söepõhise filtersüsteemi. Protsessi tulemuseks on uuesti kofeiinivaba lahus.


Etapp 3.


Seejärel korratakse kofeiini eemaldamise protsessi seni, kuni lahuses sisalduva kofeiini kontsentratsiooni alusel saab selgeks, et ubadesse on seda jäänud maksimaalselt 0,01%. Kohvist kofeiini eemaldamise protsessi üldine pikkus on kuni 10 tundi, millise aja jooksul jälgitakse temperatuuri- ja ajanäitajaid ning rohelise kohvi ekstrakti (GCE) kofeiinisisaldust. Protsessi tulemusena saadakse kohvioad, millest on kofeiin eemaldatud 99,9 % ulatuses. (kofeiinivaba kohvi valmistamise skeem on ära toodud Swiss Water® all)


Juhime teie tähelepanu asjaolule, et meie veebipoes toimub kohviubade röstimine tellimuse esitamise päeval, seda eesmärgiga säilitada kohviubade kogu maitse- ja aroomipalett ning anda teile võimalus nautida neid omadusi oma kohvitassis. Kui te olete senini otsinud kohta, kust osta kofeiinivaba kohvi, siis on just nüüd jõudnud kätte aeg proovida sellist kohvi ja veenduda selle toote kvaliteediomadustes.


Oad röstivad kiirelt ja omavad natukene teist värvust. See on seotud sellega, et kofeiini eemaldamise protsess juba muudab roheliste kohviubade värvust.

 

Vaata rohkem: www.swisswater.com/



Valmistamisviis
Röstimise tase
Keskmine röst

Decaf Colombia Swiss Water

Colombia kofeiinivaba kohv omab samu omadusi, mis "tavaline" Colombia kohvgi - ere hapusus, mõõdukas maitse külluslikus ja tugev aroom

40
Hapukus
50
Külluslikkus
40
Mõrusus
60
Maitse tugevus

* Kõiki väärtusi arvestatakse tinglikult

7.00€
Kohaletoimetamine
Tellides 35€ eest on kohaletoimetamine tasuta.
Seda kohvi röstime tarne päeval! Kui Teile ei peaks see sort maitsma – saadame teile tasuta mistahes muu sordi või tagastame Teile raha!

Kofeiinivaba kohv sobib suurepäraselt nii espresso valmistamiseks kui ka mistahes muul viisil kohvi tegemiseks.


Kui sul tuleb õhtul isu maitsva,aromaatilise ja värskelt röstitud kohvi järgi,siis proovi kindlasti meie uut sorti; Swiss Water Columbia Decafé(kofeiini vaba kohvi)! See on väga omapärane kohvi mis on töödeldud 100% naturaalselt kofeiinivabaks..

Neile, kellele kofeiin ei sobi, (noorte emale või lapseootel) on leiutatud kofeiinivaba kohv. Siiski tasub kofeiinitundlikel inimestel ka niisuguse kohviga ettevaatlik olla, kuna kofeiinivaba kohv ei ole tegelikult kofeiinist täiesti vaba. Euroopa Liidu regulatsioonide kohaselt võib kofeiinivaba kohv sisaldada kofeiini kuni 0,3%.


Me kasutame Kolumbiast pärit kohviube, millest eemaldatakse kofeiin, kasutades selleks Šveitsis välja töötatud kohvist kofeiini keemiavaba eemaldamise kõige kaasaegsemat meetodit „Swiss Water Process“. Nimetatud meetodit rakendades eemaldatakse kohvist 99,9 % seal sisalduvast kofeiinist, säilitades seejuures kõik joogile omased maitseomadused.


Kohvist kofeiini eemaldamise meetodi „Swiss Water Process“ kirjeldus.

Mida kujutab endast „Swiss Water Process“ ehk kohvist kofeiini eemaldamise „veepõhine“ protsess?


Tavaliselt kasutatakse kohvist kofeiini eemaldamiseks selliseid keemilisi lahusteid nagu metüleenkloriid või etüülatsetaat, mis väljutavad rohelistest kohviubadest seal sisalduva kofeiini. Šveitsi ettevõte Swiss Water Decaffeinated Coffee Company töötas 1979. aastal välja uue ja ökoloogilisema „veepõhise“ meetodi kofeiini eemaldamiseks kohviubadest ja patenteeris selle nimetuse Swiss Water all. Nimetatud meetod annab võimaluse „pehmelt“ eemaldada 99,9 % kohviubades sisalduvast kofeiinist. Ka võimaldab kofeiinivaba kohvi tootmise selline viis säilitada kohviubade päritolule ja maitsele iseloomulikud omadused. Naturaalse kofeiinivaba kohvi tootmise kogu protsess põhineb kofeiini eemaldamisel rohelisest kohvist, kasutades selleks vett.


Etapp 1.


Protsessi esimeses etapis pannake rohelised kohvioad niinimetatud rohelise kohvi ekstrakti (Green Coffee Extract, GCE) sisse, mille puhul on tegemist veega, mis on küllastunud selles lahustuvatest, kuid kofeiini enam mittesisaldavatest rohelise kohvi komponentidest. Sattudes sellistesse tingimustesse, hakkab kofeiin kohviubadest välja tungima, et tasakaalustada oma kogus teda ümbritseva lahusega.


Etapp 2.


Pärast esimese etapi lõppemist võetakse kohv välja ja pestakse läbi. Seejärel aetakse Green Coffee Extract (GCE) lahus, mis (tuletagem veelkord meelde) sisaldab nüüd kofeiini, läbi spetsiaalse söepõhise filtersüsteemi. Protsessi tulemuseks on uuesti kofeiinivaba lahus.


Etapp 3.


Seejärel korratakse kofeiini eemaldamise protsessi seni, kuni lahuses sisalduva kofeiini kontsentratsiooni alusel saab selgeks, et ubadesse on seda jäänud maksimaalselt 0,01%. Kohvist kofeiini eemaldamise protsessi üldine pikkus on kuni 10 tundi, millise aja jooksul jälgitakse temperatuuri- ja ajanäitajaid ning rohelise kohvi ekstrakti (GCE) kofeiinisisaldust. Protsessi tulemusena saadakse kohvioad, millest on kofeiin eemaldatud 99,9 % ulatuses. (kofeiinivaba kohvi valmistamise skeem on ära toodud Swiss Water® all)


Juhime teie tähelepanu asjaolule, et meie veebipoes toimub kohviubade röstimine tellimuse esitamise päeval, seda eesmärgiga säilitada kohviubade kogu maitse- ja aroomipalett ning anda teile võimalus nautida neid omadusi oma kohvitassis. Kui te olete senini otsinud kohta, kust osta kofeiinivaba kohvi, siis on just nüüd jõudnud kätte aeg proovida sellist kohvi ja veenduda selle toote kvaliteediomadustes.


Oad röstivad kiirelt ja omavad natukene teist värvust. See on seotud sellega, et kofeiini eemaldamise protsess juba muudab roheliste kohviubade värvust.

 

Vaata rohkem: www.swisswater.com/